Alle Kategorier
Sveiset metallslange

Sveiset metallslange

Hjem> Produkter > Metallslange > Sveiset metallslange

304/ 316 rustfritt stål fleksibel flettet metall sveiseslange


Place of Origin:Kina
Brand Name:Jinhongda
Standard:ASTM, AiSi, DIN, EN, GB, JIS
Type:Sveiset
Materiale:Rustfritt stål
Form:Korrugert rustfritt stålslange
Emballasje detaljer:Kartonger eller trekasser Rustfritt stål flettet sveiset slange
Supply evne:5000 Meter/Meter per uke Rustfritt stål flettet sveiset slange
KONTAKT
Beskrivelse

Den sveisede korrugerte kompensatoren har fordelene med mykhet, tretthetsmotstand, høy trykkmotstand, lav temperaturbestandighet og korrosjonsbestandighet. Levetiden er mye lengre enn for andre typer slanger (gummislange, plastslange). Med utviklingen av moderne industri blir korrugerte metallslanger som er motstandsdyktige mot lav temperatur, høy temperatur, høyt trykk og korrosjon mer og mer brukt. 304 sveiset rustfritt stål korrugert kompensator skal velges for rustfritt stål korrugert kompensator av forskjellige materialer. Tilsett 304 stål Ti for å forhindre korrosjon av korngrense. Den gjeldende temperaturen er 430 ° C-900 ° C. Den korrugerte kompensatoren har fordelene med kompakt struktur, stor kompensasjon, liten strømningsmotstand, null lekkasje og lite vedlikehold. Den aksiale, tverrgående og vinkelmessige kompensasjonen til det 304-sveisede rustfritt stål korrugerte varmerørnettverket er effektiv og den termiske spenningen er liten, og bøye- og kompresjonsmotstanden kan oppnås uten å vurdere påvirkningen av synking. Den har egenskapene til stor kompensasjon og lang levetid. Ettersom det gjøres tiltak for å isolere ekspansjonsfugen fra vannet, blir den direkte nedgravde korrugerte ekspansjonsfugen fullstendig nedgravd, slik at den korrugerte ekspansjonsfugen og rørledningen har samme levetid.

Spesifikasjoner

微 信 图片 _202204151433554


微 信 截图 _20230211154105

applikasjoner

Det er to måter å installere ekspansjonsmaskinens rørtilpasningsskjøt på langdistansekompensasjonsrøret, inkludert flenstilkobling og sveising. Flensforbindelsen er praktisk og rask, og det sveisede installasjonsrøret har bedre høytrykksmotstand. Sveiset belgekspansjonsskjøt, også kjent som sveiset belgkompensator, er en universalbelg. Produktet består av en belg, to enderør og andre komponenter. Den absorberer den aksiale forskyvningen og vinkelforskyvningen av røret gjennom den fleksible deformasjonen av belgen (også en liten mengde horisontal forskyvning), og enderøret er enten direkte sveiset til røret eller sveiset til flensen, og deretter koblet til rørflens. Den lille trekkstangen på ekspansjonsleddet brukes hovedsakelig som en stiv støtte under transport eller som en pre-deformasjonsjustering av produktet, i stedet for en lagerstang. Dobbeltflens drivledd er sammensatt av flens løs hylse ekspansjonsskjøt, kort rørflens, drivskrue og andre komponenter, som kan redusere trykkkraften (blindplatekraften) til kontakten og kompensere rørinstallasjonsfeilen. Dobbeltflens drivskjøt kan ikke absorbere aksial forskyvning. Strukturen til denne ekspansjonsfugen er veldig enkel og prisen er veldig lav, så de mulige stedene på rørledningen bør prioriteres.

Konkurransefordel

1) Vi aksepterer kundens egne design og OEM-designordrer.

2) Baneområde: DN4-800 mm Arbeidstrykk: PNO.6-32Mpa

3) Temperaturområde: -196 ℃ ~ 600 ℃

4) Med tanke på de varierte kravene til våre verdifulle kunder, tilbyr vi et bredt utvalg av fleksible metallslanger. Tilbudt slange kan tilpasses i henhold til kravene til våre verdifulle kunder hos leverandørene. Veldig kjent for sine utmerkede funksjoner, kan vår klient benytte dette utvalget fra oss til lommevennlige priser.

Kundespørsmål og svar
    Samsvarte ingen spørsmål!

KONTAKT

Hot kategorier