Alle Kategorier
Union gummi ekspansjonsfuge

Hot salg dobbel kule rustfritt stål 304 thread union gummi ledd fleksible EPDM gummi ledd


Place of Origin:Kina
Brand Name:Jinhongda
Modellnummer:DN15-DN80
sertifisering:ISO & CE
Flens standardDIN, ANSI, JIS, JIS10K, 150LB, etc.
ModellnummerFPT, BSPT
Driftstemperatur-15~+80 ℃ (spesial: -30~+150 ℃)
Minimum antall:1
Emballasje detaljer:Den indre pakken er kartong og den ytre pakken er av tre
Leveringstid:Avhenger av den spesifikke mengden
Betalingsvilkår:overføringer og remburser
Supply evne:10000 enheter i måneden
KONTAKT
Beskrivelse

● Skrugummi fleksibel skjøt kalles også gjenget gummi ekspansjonsfuge, støtdemper, støtdemper hals, skru myk skjøt, skru gummi rør skjøt etc. Gjenget gummi ekspansjonsskjøt er sammensatt av elastisk gummi skjøt, plan bevegelig skjøt, løs metallflens eller gjenget rørflens, som brukes til vibrasjonsisolering, støyreduksjon og forskyvningskompensasjon.

● gjenget gummiekspansjonsskjøt er en slags rørskjøt med høy elastisitet, høy lufttetthet, middels motstand og værbestandighet. Den fleksible gummiekspansjonsfugen er sammensatt av indre gummi, polyestersnorforsterkende lag, ytre gummi og komposittgummirør. Den fleksible gummiekspansjonsfugen av gjengede gummiekspansjonsfuger kan velge alle slags indre og ytre gummimaterialer, som IIR, Cr, EPDM, NR, NBR, etc. de ytre og indre lagene av gummimaterialer kan være forskjellige.

● Rammelaget til den gjengede gummiekspansjonsfugen er imidlertid laget av polyesterduk, og forsterkningslaget har stålringer. Den kan lages til syre, alkali, korrosjon, olje, varme og andre varianter i henhold til forskjellige materialer, og kan tilpasses en rekke medier og miljø. Det er mange typer gjengede gummiekspansjonsfugematerialer, inkludert Q235, SS304 og SS316.

QQ 截图 20221116150647

未 命名 -3

Spesifikasjoner

Tekniske forhold

NeiDelMateriale
1BodyNR,CR,IIR,NBR,FKM,EPDM
2Innvendig og ytre gummiNR,CR,IIR,NBR,FKM,EPDM,PTFE
3KroppskrottNylon ledningsstoff
4Forsterkende ringFlertrådet kobbertråd
5Gjenget unionkarbonstål (Q235). Rustfritt stål (201,304,316,)

Gjeldende temperatur: -20 ℃ ~ + 115 ℃

Gjeldende medium: Vann, sjøvann, olje, syre, alkali, etc.

微 信 截图 _20221109165809

OBS:

For bestillingen med spesielle krav bør gjengeforbindelser lages i henhold til kundenes tegninger. trådstandarden kan være PSPT, NPT, etc. Materiale i gummikroppen kan være NR, EPDM, Neopren, IIR, NBR FKM, etc.

applikasjoner

Den gjengede gummiskjøten er sammensatt av indre og ytre gummilag, snorlag og trådringer, som dannes ved vulkanisering og deretter kombineres med metallflenser eller parallelle skjøter. Det er en fleksibel del som brukes ved rørledningsforbindelsen. På grunn av sin overlegne ytelse og avanserte produksjonsteknologi, er den mye brukt innen konstruksjon, vannforsyning og drenering, brannbeskyttelse, vannoppvarming, kjemiteknikk, elektrisk kraft og andre felt. Hovedråmaterialet til produktkroppen er gummi, som drar fordel av sin høye elastisitet, høye lufttetthet, værbestandighet og strålingsmotstand for å absorbere sideveis, aksial og vinkelforskyvning forårsaket av rørledningsvibrasjoner; Derfor kan vibrasjonen og støyen fra rørledningen reduseres, og den termiske utvidelsen og sammentrekningen forårsaket av temperaturendringer kan kompenseres;

Gummiskjøt med skrugjenger har god omfattende ytelse og brukes hovedsakelig for fleksibel tilkobling mellom lange og korte rørledninger i bransjer som forbedring og overføring av råvann og kloakk, vannforsyning og kjøling av sirkulerende vann, metallurgi, kondensat, kjemisk rørledningstransport, petrokjemisk kjøling, fortynning osv. På grunn av sin høye slitestyrke er gummi også egnet for partikkel-, pulver- og damptransport i ulike industrier.

Konkurransefordel

Vårt firma bruker det mest avanserte automatiseringsutstyret i produksjon av gummiskjøter, og har mange års produksjonserfaring. Strengt kontroller råvarene og produksjonsprosessen i produksjonsprosessen for å sikre kvaliteten på produktene. Produktene eksporteres til Spania, Russland, Pakistan, Egypt, Vietnam, Malaysia, Thailand og andre land.

Kundespørsmål og svar
    Samsvarte ingen spørsmål!

KONTAKT

Hot kategorier