Alle Kategorier
Portventil

Dobbel flens, elastisk sittende vannportventiler for vannforsyningssystemer


Place of Origin:Kina
Brand Name:Jinhongda
ArbeidstrykkPN10 PN16 PN25
sertifisering:ISO CE
Type:Portventiler, Brannvannforsyning
KroppsmaterialeKarbonstål
Medietemperatur:Normal temperatur
Minimum antall:1set
Emballasje detaljer:1 trekasse 2 paller 3 i henhold til ditt krav
Leveringstid:Det skal forhandles
Betalingsvilkår:overføring og L/C betaling
Supply evne:30000 sett / sett per måned
KONTAKT
Beskrivelse

Slukeventilen er en port med åpnings- og lukkeelement. Bevegelsesretningen til porten er vinkelrett på retningen til væsken. Slukeventilen kan bare åpnes og lukkes helt, og kan ikke justeres eller strupes. Slukeventilen tettes gjennom kontakten mellom ventilsetet og sluseplaten. Vanligvis vil tetningsoverflaten være sveiset med metallmaterialer for å øke slitestyrken, slik som 1Cr13, STL6, rustfritt stål, etc. Det er stiv port og elastisk port. I henhold til den forskjellige porten er portventilen delt inn i stiv portventil og elastisk portventil.

微 信 截图 _20230211173500

Spesifikasjoner

微 信 截图 _20230211173032
微 信 截图 _20230211173156

elementetverdi
Garanti1 år
typenPortventil
Tilpasset støtteOEM, ODM, OBM
Place of OriginZHE
Merkenavnchaoquan ventil
ModellnummerZ41H/Y-16C
SøknadKraftverk
MedietemperaturHøy temperatur, middels temperatur, normal temperatur
PowerHåndbok
Mediadamp
PortstørrelseDN15-DN500
Structurekile
Gjeldende mediervann, gass, olje, gass og surt og alkalisk etsende medium
Gjeldende temperatur-196 ~ 540 ℃
Drivermanuell, pneumatisk, elektrisk, etc
Nominelt trykk20.0 ~ 32.0MPa
Nominell størrelseDN50~300mm
applikasjoner

1. Slukeventiler brukes vanligvis i åpen-lukke situasjoner, ikke i strupeapplikasjoner.

2. Slukeventilen er vanligvis installert på det horisontale røret, med ventilstammen vertikalt oppover. Den kan også installeres i vertikale rør eller horisontale rør der ventilstammen ikke er vertikal oppover, men spesielle strukturer kan være nødvendig i henhold til størrelsen på ventildiameteren, bruksmiljøet og spesifikke materialer. Hvis den kjøpte ventilen skal monteres på en spesiell måte, bør ventilens orientering angis ved bestilling.

3. For bruksmiljøer der temperaturen overstiger 260 ℃, anbefales det å bruke fleksibel eller delt kilestempel for å forhindre at kilestempelet sitter fast på grunn av termisk ekspansjon. Dette kan skje når ventilen er kaldstengt og deretter varmåpnet.

4. Når den brukes i høyhastighets væske (turbulens) eller termiske syklusapplikasjoner, for å unngå å løsne, bør den gjengede seteringen låses og sveises på ventilhuset. Vennligst spesifiser instruksjoner ved bestilling.

5. Etter at ventilen er stengt, skal ventilstammen rotere litt (1/8 til 1/4 omdreining) for å frigjøre belastningen på ventilstammen. Dette gjør at ventilstangen kan utvide seg litt, uten å sette seg fast eller skade ventilen, og vil ikke påvirke lukkeeffekten.

6. Hvis ventilseteringens monteringsknast er fjernet, kan den høyt integrerte lukkeventilen brukes i varmtvannsutløpet eller i rørsystemet ved bruk av mykt jern. Vennligst spesifiser ved bestilling.

7. Pumpestasjonen kan bruke ventiler som ikke er begrenset av stedet, har mye diverse i vannet, og som er enkle å blokkere viktige posisjoner. De manuelle og elektriske portventilene kan brukes; Tvert imot kan sommerfuglventilen brukes, spesielt i gjenoppbyggingsprosjektet for pumperom, for å effektivt bruke plassen til det originale pumperommet og oppnå formålet med å øke vannforsyningsvolumet (drenering) på forutsetning av at området av det opprinnelige pumperommet forblir uendret.

Konkurransefordel

Konstruksjonsfunksjoner

1. Overensstemmende med GB-standard, rimelig struktur, pålitelig forsegling, god ytelse og vakkert utseende.

2. Utvalg komplett, pakking og pakningsmaterialer rimelig samsvarende, kan i henhold til kundens forespørsel gjelde for alle typer av trykk, temperatur og middels forhold, velger høytrykksventil høykvalitets legert stålproduksjon, tetning overflate bruker avdeling for vertikal (stellitt) koboltbasert hardlegering, sikker og pålitelig, stabil ytelse og lang levetid liv.

3. Ventildekselstrukturen er rimelig, veggtykkelsen er strengt kontrollert og testen er i samsvar med nasjonale standard GB12234 og den amerikanske standarden ANSI B16.34, styrken er høy, stivheten er god, strømningsmotstanden er liten.

4. Ved hjelp av kile-type elastisk portstruktur, er den laget av hel støpt, med fin design og god tetningsytelse.

5. Stammen er laget av varmebestandig legert stål med gode mekaniske egenskaper og korrosjonsbestandighet og slitasje motstand.

6. Slukeventiler skal være fullstendig forseglet, som kan repareres eller modifiseres under ustoppede arbeidsforhold.

7. Spindelmutteren vedtar den interne funksjonsstrukturen, kulelageret er satt opp med koblingsdelen av braketten, dreiemomentet er lite og løftingen er enkel.

8. I henhold til kravene til brukere eller engineering, bør tilkoblingsformen være rimelig valgt, og ulike operasjoner moduser kan møte ulike brukskrav.

Kundespørsmål og svar
    Samsvarte ingen spørsmål!

KONTAKT

Hot kategorier