Alle Kategorier
Metallslange med flens

Metallslange med flens

Hjem> Produkter > Metallslange > Metallslange med flens

DN15-DN1000 flensforbindelse flettet metallslange i rustfritt stål


Place of Origin:Kina
Brand Name:Jinhongda
Modellnummer:DN15-DN1000
sertifisering:ISO & CE
Minimum antall:1
Emballasje detaljer:Den indre pakken er plastfolie, og den ytre pakken er et trehus
Leveringstid:Avhenger av den spesifikke mengden
Betalingsvilkår:overføringer og remburser
Supply evne:2000 enheter i måneden
KONTAKT
Beskrivelse

● 1, Flens metallslange, metallslange, fleksibel metallledning, fleksibel slange

● 2,Brukes for beskyttelse av ulike utstyrssignallinjer, overføringsledninger og kabler, optiske fiberkabler

● 3, størrelse: DN15-DN1000

Flensmateriale: karbonstål, ss304, ss316

Materiale av vevd del: ss304

Metallslange er en viktig komponent i forbindelsesrørledningen til moderne industrielt utstyr. Metallslanger brukes som lednings- og kabelbeskyttelsesrør for ledninger, kabler, automatiske instrumentsignaler og sivile dusjslanger, med spesifikasjoner fra 3 mm til 150 mm. Metallslange med liten diameter (innvendig diameter: 3 mm-25 mm) brukes hovedsakelig til beskyttelse av sensorlinje med presisjons optisk linjal og industriell sensorlinje.

Metallslangen er vanligvis sammensatt av korrugert rør, nettinghylse og kobling. Det korrugerte røret er kroppen til metallslangen og spiller en fleksibel rolle;, Netthylsen spiller rollen som styrking og skjerming; Koblingen fungerer som en forbindelse. For forskjellige brukskrav er de koblet på forskjellige måter: belg, nettinghylse og skjøt er forbundet med sveising, som kalles sveisetype; Forbindelsen i form av mekanisk fastspenning kalles mekanisk klemmetype. I tillegg kalles kombinasjonen av de to ovennevnte metodene hybrid type.

Metallslangeprodukter inkluderer oljetransport- og sugeslange, dampslange, sandblåseslange, syre- og alkalitransport- og sugeslange, matslange, oksygenblåseslange og ulike typer gummislanger. Det er mye brukt i maskiner, kjemisk industri, petroleum, metallurgi, mat og andre industrier.

Hva er trykkområdet til den trykkbestandige metallslangen: trykkområdet til slangen er vanligvis PN0.6 - 32.0Mpa. Opptil 42.0 MPa. Metallslangen er den viktigste trykkbærende delen av slangen installert i trykkrørledningen, og fungerer også som en kappe for det korrugerte røret. I henhold til trykket i rørledningen og påføringsstedet, kan ett eller flere lag med rustfri ståltråd eller ståltape velges for veving

Spesifikasjoner

微 信 截图 _20221121162233

applikasjoner

Bruk av metallslangeprodukter: brukes til beskyttelse av signallinjer, overføringsledninger og kabler, optiske fiberkabler av forskjellig utstyr.

1. Ledningsbeskyttelsesrør for pansrede optiske kabler, optiske presisjonslinjaler, optiske måleinstrumenter, medisinske instrumenter, maskiner og utstyr;

2. Det gjelder offentlig telefon, ekstern vannmåler, magnetisk døralarm og annet utstyr som trenger sikkerhetsbeskyttelse for ledninger;

3. Beskyttelsesrør for ulike små ledninger;

4. Alle typer datamaskiner, roboter og andre beskyttelsesrør for nettverkskabel.

5. PVC ytre beskyttelsesfilm for solenergiutstyr

微 信 截图 _20221121162208

Konkurransefordel

Vårt firma bruker det mest avanserte automatiseringsutstyret i produksjon av gummiskjøter, og har mange års produksjonserfaring. Strengt kontroller råvarene og produksjonsprosessen i produksjonsprosessen for å sikre kvaliteten på produktene. Produktene eksporteres til Spania, Russland, Pakistan, Egypt, Vietnam, Malaysia, Thailand og andre land.

Kundespørsmål og svar
    Samsvarte ingen spørsmål!

KONTAKT

Hot kategorier