Alle Kategorier
Om Oss

Om Oss

Hjem> Om Oss

Selskapet profil

undefined

Gongyi Jinhongda Pipeline Co., Ltd., som ligger i hjembyen til rørledninger i Kina, er en profesjonell produsent som spesialiserer seg på produksjon av vannforsyning og drenering og rørledningstilbehør. Den har mange års produksjonshistorie, sterk styrke, streng kvalitet og godt trent personale. Hovedproduktene er: gummiskjøter, korrugerte kompensatorer, metallslanger, ekspansjonsenheter, ventiler, avtakbare skjøter, rørlapper, filtre og andre rørprodukter. Standard- og lengdespesifikasjoner kan tilpasses etter kundens behov

I løpet av mange års produksjon har selskapet vårt mestret den avanserte produksjonsprosessen og perfekte deteksjonsmidler, og brukt det mest avanserte produksjonsutstyret for å gjøre produktene mer og mer standardiserte og av høy kvalitet. Produktene er mye brukt i vannforsyning og avløpskonstruksjon av store og mellomstore bedrifter som vannforsyning, drenering, elektrisitet, metallurgi, bykonstruksjon, petroleum, kjemisk og miljøvern. Produktene selger godt i 31 provinser, byer og autonome regioner over hele landet. Den har bestått ISO-kvalitetssystemsertifiseringen og CE-sertifiseringen. Produktene eksporteres til USA, Frankrike, Spania, Russland, Japan, Sør-Korea, Pakistan, Vietnam og andre land, og favoriseres av flertallet av brukerne.

Selskapet er basert på ærlighet, og alt for brukerne. Dine krav er vårt mål, og din tilfredshet er vårt ønske. Vi vil fortsette å samarbeide med deg for å skape århundrets glans.

Fabrikk

Hot kategorier